Sæt din intention for oktober - en guide til chakra-systement

Sæt din intention for oktober - en guide til chakra-systement

Skab fokus med hjælp fra dine indre energicentre: En dybere connection til din intention i oktober.

Kære yogi. I dag inviterer vi dig til at udforske de indre energicentre, chakraerne, sammen med os.

I dette blogindlæg vil vi guide dig til at aktivere og intensivere energien i et specifikt chakra, en praksis, der bærer potentiale til at bringe dybere forbindelse til din intention for oktober. Vi tror nemlig på at fokus (meditation er en fantastisk måde at træne dit fokus på) er vejen til at pånå dine mål og drømme. At skabe awareness omkring disse for derefter at stille helt skarpt på vejen dertil. 
Og det er her vi kan hente inspiration fra yogaens chakra system.

mantra chakra collection

De 7 store energicentre:

1. Rodchakraet (Muladhara): Fokus og Intention: Forankring og stabilitet. Øg din bevidsthed om dit fundament, og skab en dyb følelse af jordforbindelse.

2. Sakralchakraet (Svadhisthana): Fokus og Intention: Kreativitet og passion. Stimuler din kreativitet og omfavn lidenskaben for at opnå større indre balance.

3. Solar Plexus-chakraet (Manipura): Fokus og Intention: Personlig magt og vilje. Dyk ned i kernen af din personlige styrke og sæt power bag dit WHY.

4. Hjertechakraet (Anahata): Fokus og Intention: Kærlighed og medfølelse. Åbn dit hjerte og lad kærligheden strømme, både indad og udad.

5. Halschakraet (Vishuddha): Fokus og Intention: Kommunikation og sandhed. Dyrk klar og ærlig kommunikation, og find din indre sandhed. Husk at sige til - og fra!

6. Pandechakraet (Ajna): Fokus og Intention: Intuition og visdom. Forstærk din forbindelse til indre visdom og intuition. Når din indre gps er stærk, vil din vej frem føles lettere.

7. Kronechakraet (Sahasrara): Fokus og Intention: Åndelig forbindelse. Stræb efter en dybere forbindelse til det transcendentale og universelle. At gå i ét med Altet skaber et unikt perspektiv.

Vi opfordrer dig til at vælge og stille skarpt på et chakra baseret på din aktuelle livssituation. Lad din intention guide dig. Du kan også finde inspiration i vores smukke chakra kollektion af powerfuld smykker, hvis sproglige energier er sat i direkte forbindelse med chakra-systemet.

safir chakra smykke

GOYOGIs chakra smykker med safirer og diamanter: Disse unikke smykker med safirer og diamanter, sat på 18k guldkæder, er skabt med kærlighed og intention. Den delikate 18k guldkæde understreger ædelstenenes subtile skønhed og inviterer dig til at sætte fokus på et givent chakra i din yogapraksis og i din hverdag.

Forslag til aktivering af din intention og dit chakra smykke:

  1. Bær dit chakra smykke under din daglige meditation for at intensivere energien i det valgte chakra. Lav evt en chakra meditation for at sætte sturke og kraft bag.
  2. Brug smykket som en daglig påmindelse om din intention.
  3. Vælg dit smykke aktivt til hver morgen og genopfrisk din intention og dine fokuspunkter før du tager det på. Gentag når du tager det af om aftenen.

Jeg, Marlene, har skabt denne særlige Mantra kollektion udfra en stærk overbevisning om at sprog, matrielle holdepunkter og yogaens systemer kan være stærke værktøjer i rejsen mod os selv.

Ja, hele formålet med yogaen er jo at finde sit sande Selv og at skabe de bedste vilkår for både krop og sind. I vores moderne verden kan dette dog være en udfordring!

Så jeg opfordre dig til at tage ejerskab - at skabe 'agency' for dig selv, som man kalder det. Du har kraften, sproget og energien til at skabe det liv du drømmer om. Men det koster dit fokus, din dedikation og din vilje til at flytte dig nærmere dit sande Selv. 

Rigitg god rejse. Må oktober bliv en skelsættende måned for dig.

Tilbage til blog