NYT SHOWROOM

NYT SHOWROOM

Vi åbner nyt showroom og flytter til det smukke Nordsjælland!

Vores nye base bliver de smukke omgivelser ved Hellebæk nord for Helsingør og vi har fået de mest fantastiske lokaler i det gamle Hellebæk Klædefabrik. 

Vi glæder os!

Vi vil rigtig gerne skabe mere flow i vores måde at arbejde med og drive GOYOGI på. Vi vil skabe mere tid til udvikling, fordybelse og til at rejse midler til vores nye YOGA FOR YOUTH fond. Læs mere her.

Derfor glæder vi os til at transformere GOYOGI og skabe en work-life balance, som passer til det udstyr og den livsstil vi er ambassadører for i vores daglige virke.

Vi tror på at denne beslutning vil skabe et mere bæredygtigt og balanceret liv for både os personligt og professionelt og vi er sikre på at vi kan levere samme og endnu bedre service, fordi vi får mere overskud og bevægerum i vores hverdag.

Bare rolig! Vi forsvinder ikke, tværdigmod!
Vi kommer også til at have mere tid og energi til at lave en masse spændende og energiskabende events og specialarrangementer i og udenfor vores smukke showroom. 

Og så kommer vi til at lave GOYOGI LIVE SESSIONS jævnligt, sådan at alle I GOYOGI'er - lige meget om i bor i hovedstaden, på fyn eller i Jylland - kan være med, når vi har spændende nyheder, gode tilbud, eller særlige info-aftner med tips og inspiration til din yoga praksis.

Vil vil gerne gøre GOYOGI endnu mere inkluderende og tilgængelig og det ser vi, at vi kan gøre online og via et fleksibelt showroom! 

Så tag med på vores nye rejse. Vi vil elske at have dig med!

Hjælp os med at sprede det gode budskab om yogaen og ... 

GO BE A YOGI - EVERY DAY

Namaste 
Jannie, Marlene og resten af team GOYOGI.


PS. Åbningstider og anden info på det nye showroom kommer snart! 

PSS. 

Butikken her på Østerbro lukker derfor ned fra den 17 januar 2023. Dette kommer dog ikke til at have indflydelse på ombytning af dine julegave og du vil som vaneligt kunne bytte gaver helt til den 14 januar 2023 ;)

Tilbage til blog