Nu er den her - GOYOGI yogamåtte i naturgummi

Nu er den her - GOYOGI yogamåtte i naturgummi

I GOYOGI kan vi med glæde endelig afsløre for dig, at vi nu lancerer GOYOGI's egne naturgummi yogamåtter, i fem fortryllende farver!
Der er kommet flotte og behagelige nyheder fra Run & Relax, i de fineste farver som du nu kan finde både i butikken og på goyogi.dk. 

INTRO

Nu kan du eje denne yoga måtte som, både giver dig en fantastisk støtte i din yoga praksis, og guider dig via hjælpelinjer, så du kan fokusere bedre på din yogapraksis. 

GOYOGI yogamåtte

Gratis GOYOGI bærestrop ved køb

I forbindelse med lanceringen af GOYOGI's egen naturgummi yogamåtte, kan du nu få en GOYOGI strop med når du køber denne måtte. (Gælder så længe lager haves) Gælder i en begrænset periode. 

Toplaget på måtten er i Premium PU materiale og kan hjælpe dig med at føle dig mere sikker og stabil i din praksis. Bundlaget er i naturgummi og er tekstureret for at skabe et stærkere greb. Yogamåtten er velegnet til alle typer yogaøvelser.

 

Run & Relax

Loungewear
Det yderst behagelige loungewear sæt fra Run & Relax kan du tage på efter eller under din yoga træning eller bare bruge når den står på afslapning derhjemme.

 

Namasté - Team GOYOGI

Tilbage til blog