Marlene Schnoor bliver partner i GOYOGI

Marlene Schnoor bliver partner i GOYOGI

Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til en ny medejer og partner i GOYOGI! Samtidig glæder vi os til at gøre de smukke og kraftfulde Mantra malaer og armbånd til en del af GOYOGIs eget univers. Velkommen til Marlene Schnoor!

Mantra by Marlene Schnoor

Om Marlene Schnoor
Mit navn er Marlene og vejen til mit virke som mala-binder og spirituel smykkedesigner - og nu ny partner hos GOYOGI - har ikke været en selvfølgelighed.

Jeg er oprindeligt uddannet multimediedesigner med en smule erfaring fra e-mail-marketingafdelingen hos et større reklamebureau. Men i 2013 valgte jeg at sadle om. Derfor er jeg også cand.mag fra Københavns Universitet i engelsk og kunsthistorie. Jeg troede faktisk, at jeg enten skulle skrive ph.d., eller være gymnasielærer - men sådan gik det ikke.

Under mine kandidatstudier gik det hele galt. Jeg var nybagt mor til min søn på 1 år, havde mange timer på universitetet og adskillige jobs for at få økonomien til at hænge sammen - jeg gik ned med stress! 

Studiepsykologen gav mig værktøjer til at arbejde med mit mindreværd og min perfektionisme, men det var hos en spirituel coach, hos min familie og i yogaen, at jeg fandt min vej mod mere fred og ro. 

Mine malaer 
Jeg har trukket meget på min sprogfilosofiske og akademiske 
knowhow i arbejdet med at skabe filosofien bag mine mantra-smykker.

Jeg har selvfølgelig taget udgangspunkt i de traditionelle tælleværktøjer, som malaerne jo er, men jeg har bygget ovenpå dem, med en kombination af det traditionelle mantra og det man normalt vil kalde for en affirmation - altså en sætning, som bekræfter noget og som gentages igen og igen, præcis som mantraet.

Disse to komponenter har jeg så krydret med den post-moderne filosof og tænker Derridas ideer om dekonstruktion, materialitet og sprog, samt de mange konnotationer, der ligger latent i de mange forskellige sten og krystaller, jeg arbejder med.

Nu begynder det måske at lyde en smule langhåret, men det er det egentlig ikke. Helt enkelt sagt, så skal mine malaer hjælpe dig med at manifestere dine drømme og finde roen. Du skal se dem som både fysiske og mentalte værktøjer. Værktøjer til meditation, manifestation, mindfulness og selvindsigt.

Ny medejer af GOYOGI 
At tage mine mantra værktøjer med over i GOYOGI har selvfølgelig været en stor beslutning, men ikke en svær beslutning. 

Da jeg startede Mantra drømte jeg om, at udvide mit univers med både meditationspuder og filantropisk arbejde. Så på mange måder har jeg, med dette nye partnerskab, manifesteret dét, jeg ønskede mig! Det er bare kommet til mig på en helt anden måde end jeg havde forventet.

Jeg har i lang tid brugt malaen med mantraet; 'Jeg ser mulighederne' og det er klart blevet min styrke, at se mulighederne fremfor begrænsningerne og turde tage nye skridt ud i det ukendte. Og en mulighed som denne, at indgå partnerskab med Jannie og GOYOGI,  er klart en mulighed jeg måtte gribe!

Jeg glæder mig så meget til at træde ind i GOYOGI og udvide det allerede eksisterende univers af yogaudstyr med mine mantra malaer og armbånd. De passer så godt ind hos GOYOGI og jeg har længe selv brugt både meditationspuderne og yogamåtterne med stor glæde!

 

Tilbage til blog