Månedens Mantra Mala - Jeg er rolig

Månedens Mantra Mala - Jeg er rolig

I januar sætter vi fokus på MANTRA malaen; "Jeg er rolig".

En mala der skal huske dig på at finde tid til dig selv og til at finde ro. Det kan være svært - det ved vi - men når du sætter ord på og energi bag din intention om at finde mere tid til dig selv, din ro og dine ritualer herfor, vil du bemærke at tid flyder lettere til dig. At have tid til DIG blive en selvfølgelighed, så snart du mærker hvad den tid du bruger på dig selv, rent faktisk giver dig mere ro og mere indsigt.

Dit mest powerfulde redskab er dig selv men med værktøjerne fra denne måneds bundle, kan du sætte fokus på at give dig selv mere tid til fordybelse, selvkærlige ritualer og dét at finde ro i dig selv.

Når vi mediterer på vores Selv, søger vi i virkeligheden efter dét der er OS og ikke ANDRE. Malaen 'Jeg er rolig' tapper ligesom sidste månedens mala også ind i hjerte-energien, men med det fokus at finde ro og indsigt netop her - i dit hjerte. 

Februar er den perfekte måned at begynde at kultivere og fremdyrke gode og selvkærlige ritualer. Dagene er stadig korte og kolde, så vi er endnu ikke der, hvor forårets energi sprudler.. men vi kan godt begynde at mobilisere vores intentioner og sætte vores hverdag i perspektiv. 
Har vi den tid vi ønsker os, eller skal vi bruge februar til at gøre plads til vores intentioner om mere 'mig-tid'? 

Hvilke nye rutiner drømmer du om?

Læs om MÅNEDENS MALA HER

jeg er rolig mantra mala
Tilbage til blog