Månedens bundle - spar 20%

Månedens bundle - spar 20%

Februar er landet, og med den kommer en skøn blanding af energier, der inviterer til fordybelse, ro og meditation. Hos GOYOGI har vi sammensat månedens bundle med nøje udvalgte produkter, der støtter dig i at skabe en dyb forbindelse med dig selv og din spirituelle praksis.

Calm Organic Cotton Rectangular Yoga Bolster til meditation
Vores rektangulære CALM bolster er det ultimative værktøj til din yoga- og meditationspraksis. Brug den som støtte i dine yogastillinger eller som en komfortabel meditationspude. Den er skabt med fokus på alsidighed og kvalitet, så du kan skabe en praksis med god støtte.

Sæt stemningen med naturlig røgelse
Skab en atmosfære af indre ro med vores hvid salvie smudge sticks, dyrket og bundet på en økologisk farm i det sydlige Californien. Det er også her vores palo santo træ kommer fra og familien i Californien importerer med omhu det velduftende træ fra Peru, hvor de sikre at stykkerne kommer nedfaldent og dødt træ.

Få guidance og inspiration
Christina Bækgaards spirituelle kort er kraftfulde redskaber til din daglige praksis og dine spirituelle ritualer. Træk et kort, når du har brug for indsigt og positiv energi i din hverdag eller ønsker at fordybe dig i meditation. Lad kortene guide dig på din spirituelle rejse.

Månedens bundle: Ritualer, Ro & Fordybelse
I februar dykker vi ned igen ned i hjertets energi og sætter fokus på meditation, indre ro, gode ritualer og fordybelse. Udforsk den gode siddestilling med easy pose og diamantstillingen, skab spirituelle ritualer med kort og røgelse og dyrk en dyb meditationspraksis på en god og støttende meditationspude.
Reflekter og sæt intentioner i denne periode, hvor energierne begynder at røre på sig, men hvor der stadig er tid til fordybelse, før foråret kommer.

Med denne måneds bundle får du 20% rabat.

Tag imod februars energi med åbne arme og skab plads til ro og fordybelse i din praksis.

Kærligst 
Team GOYOGI
Jannie & Marlene 

Tilbage til blog