Månedens bundle hos GOYOGI - Marts - Vær kreativ

Månedens bundle hos GOYOGI - Marts - Vær kreativ

I marts begynder forårets energi så småt at røre på sig, men.. måske er du ikke helt færdig med de blide yin- og restorative stillinger?

Vi har sammensat et bundle som både understøtter din blide og rolige praksis, men som også kan bruges i en mere yang-energisk praksis. 

Udstyret i denne bundle giver dig faktisk mulighed for både at bygge en Supported Supta Baddha Konasana op, samtidig med at de enkelte props kan bruges til fx styrketræning, balanceøvelser, og som padding under ømme knæ.

Det er tid til at eksperimentere lidt med dine yogaprops - vær kreativ og skab den perfekte praksis for netop dig! 

Med denne måneds bundle får du 20% i rabat.
 
Sammensæt dit bundle her

I marts begynder forårets energi så småt at røre på sig, men.. måske er du ikke helt færdig med de blide yin og restorative stillinger?  Vi har sammensat et bundle som både understøtter din blide og rolige praksis, men som også kan bruges i en mere yang-energisk praksis.  Udstyret i denne bundle giver dig faktisk mulighed for både at bygge en Supported Supta Baddha Konasana op, samtidig med at de enkelte props kan bruges til fx styrketræning, balanceøvelser, og som padding under ømme knæ.  Det er tid til at eksperimentere lidt med dine yogaprops - vær kreativ og skab den perfekte praksis for netop dig! Med denne måneds bundle får du 20% i rabat.
Tilbage til blog