JANUAR - MÅNEDENS MALA - SPAR 20%

JANUAR - MÅNEDENS MALA - SPAR 20%

Januar er en måned for nye ideer, målsætninger og intentioner, men!

For at kunne opfylde vores egne drømme og leve op til vores ‘idealer’ må de komme et sandt og kærligt sted fra.

Derfor har jeg valgt, at kærlighed og hjertet skal være januars tema og hvad er så mere oplagt end at gøre Kanika Mantra malaen ‘Jeg er hjertet’ til månedens mala.

Den smukke, grønne prehnit skal nemlig hjælpe med at skabe forbindelse mellem dit hjerte og din viljestyrke. Den skal altså huske dig på at træffe beslutninger, der er i balance med, hvad dit hjerte fortæller dig er det rigtige.

Den motivation og de handlinger der kommer fra hjertet, er altid stærke og kærlige. Prehnit er altså også en sten, der skal åbne dit hjerte og lade dig vurdere dit udgangspunkt for din videre færden netop herfra.

Ved at mærke efter og åbne op for hvad hjertet føler, vil prehnit hjælpe dig med at træffe gode beslutninger og med at få større viljestyrke og handlekraft. Egenskaber du får brug for i januar, hvor bølgerne kan gå højt og hvor mørket stadig hersker.

Prehnit siges at være en drømmesten og som sagt er de drømme der kommer fra hjertet ofte de mest kraftfulde og dermed også de mest opnåelige. Så mærk efter. Åben dit hjerte og prøv at sætte ord på hvordan her føles.

Guldet i denne mala rummer også en powerfuld symbolik, som du med fordel kan tage med din ind i januars til tider mørke og vilde energi.

Læs hele beskrivelsen af månedens mala her og gør dig klar til 2024 - lad det blive et år, der starter i hjertet og i kærlighed.

- Marlene 

Klik her for at gå til Mantra malaen 'Jeg er hjertet' 

prehnit sten månedens mala januar

Tilbage til blog