Farvel til butikken på Østerbro

Farvel til butikken på Østerbro

Så blev det tid 😌 

Vores smukke butik på Østerbro er definitivt lukket ned og et nyt kapitel i vores historie, med showroom, pop-up og meget mere, skal til at starte. 

OG VI GLÆDER OS! 

For selvom butikken var skøn og I var mange, som holdt af at besøge os der, er vi helt sikre på, at vores nye format vil få samme success ! 

Vores goyogi.dk webshop består og vi kommer til at lave masser af spændede pop-up butikker rundti landet, i samarbejde med en masse fantastiske yogastudier! 

Vi kommer også til at gå mere 'live' på Instagram og Facebook og fx lave LULULEMON DAYS og meget mere. 

Alt i alt er det en spændende og mere fri tid vi går i møde.

For.. det er ingen hemmelighed at en fysisk butik, med faste åbningstider fra mandag til lørdag, giver en vis 'fastlåsthed', som vi nu har tænkt os at gøre op med. 

Vi vil gerne skabe et dynamisk arbejdsliv for os selv, hvor vi kan være mere i flow og hele tiden skabe nye, innovative projekter, samarbejder, events og pop-us. 

Og så kommer der snart en kundeklub til jer!

Vi vil nemlig gerne give jer lidt ekstra for jeres opbakning og støtte og vi er i fuld gang med at bygge og teste vores nye GOYOGI CLUB. 
Og vi lover at give besked så snart medlemsklubben er live og du kan tilmelde dig! 

Så tusind tak fordi du støtter op om GOYOGI og tak for årene, hvor vores veje mødtes i butikken på Østerbro. Vi ses snart igen - enten i et yogastudio nær dig, online, eller i vores nye showroom i det smukke Hellebæk i nordsjælland! 

Namaste 

Jannie, Marlene og resten af team GOYOGI 

Tilbage til blog