Bella Beluga rabat for nyhedsbrevsmodtagere

'Bella Beluga special' for nyhedsbrevsmodtagere

Er du tilmeldt nyhedsbrevet? 

Så har du måske opdaget at vi lige nu har en helt særlig rabat på på hele vores Bella Beluga kollektion her hos GOYOGI. 

Særlig rabat

Bella Beluga er et dansk yoga brand der blev grundlagt i 2014 af Betina Stub Thygesen, som selv er yogalærer og underviser på egne retreats og yogaworkshops rundt om i Danmark.

Kollektionerne er alle designet af Betina selv, mens produktion foregår hos små og nøje udvalgte leverandører, primært fra Italien. Udover at være helt fantastisk blødt, lækkert og strækbart, å har Bella Beluga yogatøj altid en stor åndbarhed samt antibakterielle, svedtransporterende og hurtigtørrende kvaliteter. I Bella Beluga kollektionen finder du både smukke yogatoppe, yogabluser og yogaleggings. 


Bella Belugas yogatøj er strikket af det antibakterielle og hurtigttørrende signaturmateriale Dryarn. At tøjet er antibakterielt betyder, at det ikke kommer til at lugte efter let brug og at du derfor ikke behøver at vaske det så ofte. Det gør yogatøjets levetid meget længere og dit tøjvalg mere bæredygtigt.

Bella Beluga

Fik du ikke mailen med den særlige rabatkode? 
Så tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få mailen igen på lørdag (den 8 sep. 2022) Rabatten udløber søndag den 9. sep. kl 11:59. 2022

Namaste

Tilbage til blog