Find et passende space og sæt din intention

Vælg et passende rum for din praksis. Måske er du så heldig, bokstaveligt talt at kunne finde et helt rum, men et lille space, en krog eller en kvadratmeter af din stue eller dit soveværelse kan sagtens være nok. Det vigtigste er at didikere det valgte space til din praksis og også at lade andre i dit hjem vide, at her skal du have ro og fred. "Do not disturb" skal der stå med usynlige bogstaver :)
En god måde at afgrænse dit space på er fx ved at bruge en zabuton - den store gulvpude. Den skaber nærmest automatisk et afgrænset rum for din meditation.

Vælg din zabuton

Vælg dine værktøjer med omhu

For at skabe det ideelle rum, for netop din meditation, kan det være en god ide at tænke over hvordan du vil meditere. Der er flere måder at tilgå meditation og mindfulness på.

Vil du sidde op i en stærk og rolig siddestilling fx på en meditationspude? Eller foretrækker du at ligge ned eller at være 'stablet op' i en lækker restorativ hvilestilling?

Hvad end du er til det ene eller det andet, så sørg for at du vælger de rette puder, bolsters, måtter, eller øjenpuder, sådan at du kommer godt fra start. Det er vigtigt at sidde / ligge godt og korrekt, så du ikke får ondt i ben, knæ eller lænd. Det vil potentielt kunne koste dig lysten til at meditere og det ville være en skam.

Læs vores guide til siddende meditation

Sæt en stemning og mød op i dit space med didikation og intention

Det kan også være både hyggeligt og gavnligt at skaber en beroligende og afslappende atmosfære i dit meditationsspace med fx røgelse eller duftende aromaterapi-diffusorer med lavendel eller ylang ylang.
Måske en syngeskål kan være med til at starte din meditation, eller måske sætter du lidt blød musik på?

Mød op med nærvær, intention og dedikation og sæt dig et mål for din praksis.

Tre gange 20 minutter om ugen? Hver dag i 10. min.?

Det vigtigste er, at du ikke er overambitiøs. Start med noget du ved du kan overholde om som vil give dig en følelse af succes.

Rigitg god fornøjelse!

Shop røgelse her

Inspiration til dit space

Bijoux Mantras

Tous les bijoux mantra sont faits à la main, avec amour, avec... 

Alt du behøver i din yoga praksis

Velkommen til vores basis sortiment af udstyr og yoga-wear, hvor vi har...