Optimer din yogapraksis med vores yogabælter i økologisk bomuld.

Vores yogabælter er skabt til at løfte din yogapraksis til nye højder, uanset om du er begynder eller erfaren yogi. Vores Calm Organic Cotton Yoga Straps fås i fem rolige farver og passer selvfølgelig til resten af vores CALM ORGANIC COTTON serie af yogaudstyr.

Roligt design

Vores yogabælter kombinerer praktisk anvendelighed med en nordisk æstetik. De er ikke blot bælter, men smukke værktøjer til din yogapraksis. Udforsk vores CALM kollektion af rolige farver og essentielle yogaprops, der skiller sig ud i mængden. Vælg mellem 5 subtile nordiske nuancer – vores yogabælter vil være en æstetisk berigelse for din yogapraksis.

Vælg din farve

Kvalitet og komfort

Hos GOYOGI er vi dedikerede til at levere yogabælter af højeste kvalitet, der først og fremmest fokuserer på din komfort og din velvære. Vores yogabælter er lavet i økologisk bomuld for at sikre holdbarhed og en lækker følelse. Udforsk vores udvalg af yoga straps og vælg din rolige farve i vores CALM ORGANIC COTTON serie.

Vælg din farve

Optimal støtte

Et yogabælte er ikke bare et tilbehør; det er din faste partner i din yogapraksis. Vores GOYOGI træningsbælte, med en imponerende længde på 280 cm, er skræddersyet til at levere den optimale støtte. Dette uundværlige redskab hjælper dig med at opnå større fleksibilitet og smidighed i dine yogastillinger. Det er designet til at være en forlængelse af dine bevægelser og giver dig mulighed for at nå ud i stillinger, der ellers var umulige. Udvid din yogapraksis med vores yogabælter.

Vælg din farve

Sådan bruger du dit yogabælte

Hvad bruger men et yogabælte til?

Forbedring af dine stræk

Yogabæltet hjælper med at forlænge rækkevidden af dine arme og dermed dine stræk. Det er særligt nyttigt, når du arbejder mod mere avancerede yogastillinger eller ønsker at opnå dybere stræk i stillinger du eksperimentere med. Lige meget om du er nybegynder eller gravet yoga, kan et yogabælte hjælpe dig til dybere og mere korrekte stræk.

Korrekt holdning

Brugen af et yogabæltet kan støtte dig og hjælpe dig til en bedre og mere korrekt kropsholdning i forskellige yogastillinger. Bæltet fungere som et hjælpemiddel, der guider din krop i den rette position og hjælper med at undgå overbelastning og usunde stræk.

Afslapning, yin og restorativ yoga

Et yogabælte er på ingen måde forbeholdt en aktiv og yang baseret yogapraksis. Det kan også støtte din krop under afslapning, samt i mange yin og restorative yogastillinger.

Støtte i udfordrende stillinger

I mere avancerede yogastillinger, hvor fleksibilitet og styrke er essentielle egenskaber, kan yogabæltet fungere som ekstra støtte. Det hjælper dig med at holde balancen og sikre, at du udfører øvelsen korrekt og sikkert. Øv dig fx i Dancer Pose (Natarajasana) med dit yogabælte.

GOYOGI CALM ORGANIC COTTON YOGA STRAP

Bestil dit GOYOGI yogabælte nu og oplev den perfekte kombination af design, gode materialer og støtte til din yogapraksis.